11.08.2017 Селидівська спілка ветеранів АТО, Цивільний корпус АЗОВ міста Селидове, депутати та небайдужі громадяни здійснили контрольну закупівлю лікарських препаратів що містять наркотичні речовини без рецепта в Соціальної аптеці, яка знаходиться за адресою: Селидове, Карла Маркса 25.

Аптекар продала активісту “чарівні” пігулки не попросивши рецепта, що і було зафіксовано на відео.

Давати будь-які пояснення фармацевт відмовилася, натомість дала номер телефону керівництва за яким ніхто так і не відповів. Крім цього вона натиснула тривожну кнопку і викликала охоронну службу, мотивуючи це тим, що активісти заважають їй працювати. Однак охоронна служба приїхала пізніше наряду поліції, який викликав один з присутніх депутатів, і їй довелося виїхати ні з чим. З поліцією аптекар теж відмовилася спілкуватися без свого адвоката. Цікаво у кожного фармацевта є свій адвокат, або тільки у тих хто торгує наркотичними речовинами без рецепта?

Активісти передали відеоматеріали і дали свідчення співробітникам поліції. Однак, ми вважаємо, щоб припинити незаконну торгівлю наркомісткими препаратами без рецепта необхідна активна співпраця громадськості, поліції і міської влади. Що важливіше брудні гроші, або життя молодих людей?

 

 

Коментарі

прокоментувало