Сузіна Любов Олексіївна , і десь завжди поруч , Селидівська міська рада ,без неї ніяк…,у суді відкрили справу , на депутата Селидівської міської ради Хроменко О.А., справа розглядається в Селидівському міському суді Донецької області .
За що ж судять , мене особисто ??? За правду !!! Влада дуже не любить , коли їй говорять правду!!! Я пишу статті в газету , мешканці міста читають … В своїх статтях , я завжди пишу правду і тільки правду, про роботу нашої влади , іноді , окремих держслужбовців , а їм це дуже не подобається . Вони звикли , що раніше все було по – тихому , депутати усі ручні , ніяких депутатських запитів , ніяких запитань – усе тихесенько та гарнесенько , і усіх все влаштовувало , а тут прийшли нові депутати і чимось не задоволені , про щось запитують , а не завжди «хотілось би відповідати» і не відповідають ,багато чого приховують… В своїх статтях , я завжди керуюся перевіреними фактами. Є факти –є стаття , не можу я в собі це тримати , я повинна поділитися з людьми… І влада , таким чином , вирішила зі мною боротися , залякати мене… Нагадую вам ,в котрий раз , я вас не боюся. Вам мало того , що ваші ручні депутати від «Опоблока» та «Нашого краю» – залякані . Ми бачимо по їх голосуванню , та згодою по усім питанням. Приклад – сесії !!! У Сузіної Л.О. ,мабуть ,»дуже маленька заробітна плата» ,і Вона вирішила підзаробити ,і тим самим ,покращити за мій рахунок і рахунок інших відповідачів свій матеріальний стан. З трьох відповідачів – 50.0 тис.грн. Круто !!!З мене особисто – 25.0 тис.грн… Любов Олексіївна ,та Селидівська міська рада , для де кого з вас – це заробітна плата за місяц , а для мене це за рік !!! Де ж ваша людяність , я вже не кажу про совість ….??? Для вас гроші – саме головне в цьому житті ??? Мені вас шкода , якщо ви усе вимірюєте грошима…Ви , вважаєте , що я вам буду платити гроші , не розраховуйте на це…охолоньте від цієї думки…
Любов Олексіївна, а Ви , шановна, краще б віддавалися уся роботі, і допомагали родинам з дітьми , які потребують Вашої допомоги , а не у свій робочий час бігали по судах… Є такий батько – Лєтік Сергій , батько- одинак ,виховує трьох діточок. Проживає він зі своєю мамою і трьома дітьми , на 16 кв.м. Багато років стоїть в черзі на житло… Ви були в цій родині ,Ви бачили умови проживання , Ви склали акт обстеження цієї родини , Ви потурбувалися про покращення умов проживання для цих дітей ??? Думаю , що ні … Це ж не ваші діти живуть в таких умовах … Я 2 роки , як депутат , не можу вирішити це питання , і мені соромно, що у влади таке ставлення до цієї родини , ходила по всіх кабінетах – результата ніякого , хоча б черга рухалася ??? Усім байдуже на цих дітей… Ні по судах треба бігати , а працювати треба і захищати Права дитини …!!! Дуже шкода ,Селидівська міська рада ,що ви так нічого і не зрозуміли , часи змінюються …грядуть великі зміни …почекаємо !!!
З Деякими документами щодо суду можна ознайомитись ТУТ.

Депутат Селидівської міської раді від ВО «Батьківщина» Ольга Хроменко

 

Збережені орфографія, пунктуація і авторська стилістика. Керівництво сайту не несе відповідальності за достовірність матеріалів, що надійшли від наших читачів. Адміністрація сайту, публікуючи статті наших читачів, попереджує, що їх погляди можуть не збігатися з поглядом редакції.

Коментарі

прокоментувало