На основні міські культурно-масові заходи на друге півріччя 2017 року в Селидовому заплановано 494 тис. грн. Основна сума коштів має піти на новорічні святкування – 416 тис. грн. Тут зокрема йдеться про новорічні прикраси для оформлення ялинки та площі(світлодіодні фігурки, гірлянди,іграшки, банери тощо) – 300 тис. грн., феєрверк – 50 тис. грн., монтаж новорічної ялинки – 20 тис. грн., послуги гідропідйомника – 15 тис. грн., трудові договори – 10 тис. грн. Така рішення прийняли на останній черговій сесії від 21 червня
http://selidovo-rada.gov.ua/doc/rishenna/sessiya/21.06.2017/13.doc
Виконуючий обов’язки начальника відділу культури Зіта Топіліна на депутатському дні зазначила: «У нас уже запланована «Ялинка під ключ». А це будуть тільки додаткові кошти для більш ефективного проведення свята. Місто звикло до краси, я гадаю, не треба «занижувати планку», все має бути на рівні…»

Нагадаємо, що торік відділ культури витратив на оформлення новорічної ялинки близько півмільйона гривень. Тільки святкова ілюмінація та оформлення ялинки «під ключ» (без вартості ялинки) коштували 450 тис. грн. Плюс феєрверк – 50 000 грн.

Координатор руху “Сильні громади” у Селидовому Олександр Цахнів

Про випадки порушення ваших прав і свобод, про наявні проблеми в житті ваших міст, про те, як працює влада, ваші історії про позитивний чи негативний досвід взаємодії із владою ви можете повідомити нам на цій сторінці. Ми обов’язково розглянемо і опублікуємо матеріал, якщо він заслуговує загальної уваги громадськості.

Коментарі

прокоментувало