20 травня в Новогродівці молодіжна платформа “Move” організувала День вуличної музики. Дяка організаторам за чудовий захід! Такого дуже бракує в наших маленьких донецьких містах! Це був шматочок цивілізації, европейського культурного простору! Такі фестивалі роблять маленькі міста культурно великими! Спасибі, отримали неабияке задоволення від музики й світлої атмосфери добра, що панувала на фесті!

День Вуличної Музики (Street Music Day) в Україні – це масштабний міжнародний волотерський проект, який вже вчетверте проходитить в Україні. Це ковток свіжого повітря, це свято, котре об’єднає Україну.

Це веселе й добре міжнародне свято, ініціатором якого в 2007 році виступив легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас [Andrius Mamontovas].

Суть ідеї проста – щороку в третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів виходять у центр свого міста, щоб заграти й заспівати людям власну музику: просту й складну, нову й стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що!

Про випадки порушення ваших прав і свобод, про наявні проблеми в житті ваших міст, про те, як працює влада, ваші історії про позитивний чи негативний досвід взаємодії із владою ви можете повідомити нам на цій сторінці. Ми обов’язково розглянемо і опублікуємо матеріал, якщо він заслуговує загальної уваги громадськості.

⇓  Розкажи друзям  ⇓ [uptolike]

Коментарі

прокоментувало