Шановна громадо!

Запрошуємо вас до участі в засіданні клубу “Ефективне місто”! Клуб діє, щоб поліпшити взаємодію жителів Селидового (Селидове, Українськ, Гірник, Курахівка, Цукурене) та представників місцевого самоврядування. Ми, громада цих міст, ведемо інтенсивний діалог з місцевою владою та сприяємо впровадженню сучасних засобів взаємодії та комунікації з нею. Ваша участь вкрай важлива. Тим самим ви долучаєтесь до вирішення власних проблем. Питання комунікації з владою є першочерговим. Оскільки без неї не будуть належним чином вирішені такі проблеми, як погані дороги, сміття, безпритульні тварини, екологія. Бо саме громада повинна приймати важливі рішення в своїх містах, ініціювати їх й пильнувати їхнє виконання представниками влади.
За всіма питаннями звертайтесь за номером: 095 904 61 69 Олександр Цахнів.
Порядок денний поточного засідання:
1 Презентація всеукраїнської платформи електронного самоврядування “Розумне місто”. Модулі: заявки ЖКГ, Опитування, Відкритий бюджет – Open Budget, Петиції, Черги на житло, Розумна медицина (онлайн запис до лікаря), Електронний запис до дитячого садку.
2. Розробка та затвердження операційного плану роботи клубу “Ефективне місто”, вибір пріоритетів, планування дій та визначення строків реалізації.
3. Курахівка – закрита влада. Доповідач – активістка Марина Федосова: Про закритість доступу до публічної інформації в смт. Курахівка. Проблеми та способи її вирішення.
4. Інші питання від членів клубу (Різне).

Як проходять наші заходи: ми, жителі Селидового й навколишніх міст, збираємось в затишній атмосфері за чаєм, кавою та робимо місцевій владі конкретні попозиції щодо того, що треба зробити, аби голоси людей про їхні проблеми були почуті чиновниками, проблеми вирішені та отриманий був фідбек від людей щодо якості результатів.

Захід проходитиме 30 жовтня, в понеділок, в Центральній міській біліотеці о 17:00.

Клуб завжди радий новим учасникам!

Проект “Ефективне місто” здійснюється Рухом #Сильні_громади ГО “Центр UA” спільно із #Studena_NGO, за підтримки #UCBI – Українська ініціатива зміцнення громадської довіри.

Коментарі

прокоментувало