25 січня ми побували в Курахівці на сесії селищної ради. Там депутати торкнулись зокрема двох таких важливих питань для селища, як звіт про виконання бюджету за минулий рік та питання реорганізації закладів культури. За останнє – не голосували. За нього проголосували на сесії Селидівської міської ради двома днями раніше. Тільки обговорили. Говорили про те, що в Курахівці будинок культури стане пусткою, якщо його не задіяти в іншій сфері. На сесію також завітали два депутати з Селидового й закликали курахівських депутатів задуматись над майбутнім селища та більше дбати про розвиток міста, залучення інвестицій, піклуватися про благоустрій. Щодо першого питання – звіт про виконання бюджету, представник ГО “Сильні жінки” та член клубу “Ефективне місто” ставила запитання до мера: чому при 200% та 50% надбавки, які має мер, на благоутсрій селищ Курахівка та Гостре витрачається не більше 1,5-2 тис. на місяць?

PS: підчас того, коли зачитувались детально статті витрат бюджету відео випадково перевалось, тому перепрошуімо за це. Суттєво на зміст це не вплинуло.

І останнє: гімн України на початку та кінці сесії ми так і не дослухали через те що запис обривався: касетний магнітофон, що його відтворював – яскравий символ того, що в Курахівці потрібно щось міняти…

Коментарі

прокоментувало