20 травня молодіжна платформа “MOVE” організовує в своєму місті цікавий проект – День Вуличної Музики.

День Вуличної Музики – наймасштабніший волонтерський проект у світі, започаткований як музичний флешмоб у 2007 році литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом [Andrius Mamontovas] у Вільнюсі (Литва).

Ідея свята

Щороку у третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів збираються разом на вулицях свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що!

За 11 років до литовського свята музики долучились Латвія та Ірландія, Великобританія та Грузія, Нідерланди і Бельгія, а ще Норвегія, Вірменія, Португалія і Росія.

З історії свята в Україні

16 травня 2014 року День Вуличної Музики вперше відбувся і в Україні, куди це свято з Литви привезла Громадська Організація Логістичний Штаб.

Перший День Вуличної Музики одночасно пройшов у десяти українських містах: Київ, Івано-Франківськ, Львів, Хмельницький, Переяслав-Хмельницький, Дніпропетровськ, Харків, Чернівці, Тернопіль та маленьке містечко Деражня (Хмельницька область).

У 2015 році до другого Дня Вуличної Музики долучились Кривий Ріг, Біла Церква, Луцьк, Запоріжжя, Ужгород, Дніпропетровськ, Чернівці, Немирів, Новоград-Волинський та Одеса. Загалом у 2015 році у святі взяло участь 17 міст. У 2016 році музичних міст стало вже 20. Цьогоріч День Вуличної Музики відбудеться одночасно у 30 містах по всій Україні.

Молодіжна платформа “MOVE” запрошує усіх мешканців Новогродівки та гостей відвідати це музичне свято. Приходь сам і друзів з собою бери! Буде цікаво та весело!

День Вуличної Музики м. Новогродівка
  • Прийду 88%, 7 голосів
    7 голосів 88%
    7 голосів - 88% всіх голосів
  • Не прийду 13%, 1 голос
    1 голос 13%
    1 голос - 13% всіх голосів
Всього голосів: 8
18.05.2017 - 20.05.2017
Голосування закрито
Архів опитувань

Про випадки порушення ваших прав і свобод, про наявні проблеми в житті ваших міст, про те, як працює влада, ваші історії про позитивний чи негативний досвід взаємодії із владою ви можете повідомити нам на цій сторінці. Ми обов’язково розглянемо і опублікуємо матеріал, якщо він заслуговує загальної уваги громадськості.

⇓  Розкажи друзям  ⇓ [uptolike]

Коментарі

прокоментувало