Ще троє громадян отримали тілесні ушкодження. За даним фактом розпочате кримінальне провадження, правоохоронці з’ясовують всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Вчора близько 21 години на автодорозі Селидове – Гірник – Максимільянівка сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій, який керував автомобілем ВАЗ-2101, не вибрав безпечну швидкість руху, в результаті чого не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21099.

В результаті з трьох чоловіків, які знаходились в автівці ВАЗ-2101, один загинув на місці, а двоє, 27 та 30, років отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Особу загиблого наразі встановлюють правоохоронці.

Автівкою ВАЗ-21099 керував 34-річний водій, який також отримав тілесні ушкодження. В автомобілі знаходились двоє пасажирів: 55-річна жінка отримала забій поясниці, а 52-річна померла на місці.

Відомості за даним фактом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією – ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Наразі співробітники поліції з’ясовують всі обставини події.

Коментарі

прокоментувало