У середу, 6 грудня, в м. Новогродівка відбудеться Громадське обговорення Стратегії Клубу «Ефективне місто» з вирішення проблеми комунікації та взаємодії громадян та місцевої влади в м. Новогродівка за участі представників місцевого самоврядування та активної громадськості. Під час заходу координатор Клубу «Ефективне місто» представить напрацювання, розроблені громадянами Новогродівки, членами Клубу, після чого відбудеться громадське обговорення подальших кроків взаємодії.
Пошуком шляхів вирішення проблеми взаємодії з органами місцевого самоврядування у Новогродівці активні громадяни займалися протягом осені 2017 року в рамках робити Клубу «Ефективне місто».

«Ефективне місто» – це проект, який здійснюється рухом «Сильні громади» ГО «Центр UA» спільно з ГО «Студена» за підтримки UCBI – Української ініціативи зміцнення громадської довіри у 16 громадах Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Полтавської областей. Ідея проекту «Ефективне місто» полягає в тому, щоб вивчити успішний досвід вирішення проблем у тих містах, де вже знайдено шляхи вирішення проблеми та масштабувати його у ті міста, де ці проблеми залишаються актуальними.

Метою проекту є розвиток практик самоорганізації та взаємодії громадян на базі клубів «Ефективне місто» через актуалізацію важливої міської проблеми та створення алгоритму її вирішення.

Чекаємо вас у середу, 6 грудня, о 16:00 в залі засідань Новогродівської міської ради.

Коментарі

прокоментувало